tel

Instructeurs

Stefaan Schoonjans

Stefaan is een racer in hart en nieren en kan verschillende overwinningen op zijn naam schrijven, zowel op twee als op vier wielen. Maar hij is ook  een tactisch genie als het op teammanagement aankomt bij wedstrijden. 

Getuigen klasse overwinningen op de 24h van Dubai, Belcar, 24h van Silverstone, 24h van Zolder, ...

Met Stefaan weet je dat je in goede handen bent. Het is niet enkel zijn job, maar ook zijn passie! Hij is hiervoor geboren.

Eigenaar en team manager QSR Racing School en QSR Racing Team.

Luc Janssens

Maak kennis met onze oude rot ! Luc is al piloot sinds 1999. Hij behaalde verschillende overwinningen en podia in de Belcar, Legend Car, Fun Cup en 24h van Zolder.

Belgisch kampioen Legends Cars series 2008. 

Kampioen Belcar class 5 in 2017. 

Yves Pivot

Mijn passie voor autosport is op jonge leeftijd begonnen met telegeleide wagens en crossmotoren.

Daarna was er een overstap naar scooterraces en vanaf de eerste auto zijn de trackdays niet lang weg gebleven. Tijdens de trackdays ging het al snel tot instructeur bij de toen nog Eran racing, nu skylimitevents. En sinds 2005 geef ik les.

Qua race ervaring heb ik Funcup gereden en heb deelgenomen aan verschillende driftchallenges. Ook heb ik mijn eigen sportauto verhuur bedrijf gehad. Dit was helaas moeilijk te combineren met mijn job als schokdemper expert.

Met mijn vele jaren ervaring als passagier langs alle beginners zijn er weinig bange momenten meer, weet ik goed alles te anticiperen en kan ik een korte stint omvormen tot een leuke ervaring. Voor verfijning en geheimen van het racen ben ik ook wel te vinden.