tel

Historiek

Van een doopcircuit tot een volledige race opleiding, van een  BMW clubsport seizoen tot een BGDC-seizoen, een deelname aan de 24H Series of ...U bedenkt het zo gek niet of wij bieden de cursus die dit mogelijk maakt, op uw eigen tempo en volgens uw budget. zowel praktijk als theorie!

Maak uzelf vertrouwd met de autosport, leer meer over rempunten, de ideale lijn, koord-punten, visualisatietechnieken, corrigeren van fouten, omgaan met de andere voertuigen op de baan, beheer stress en dan constateren dat ronde na ronde uw tijden verbeteren... wat een voldoening !

Uw feeling met het circuit nog bijschaven? Aan de hand van een ingebouwde camera wordt uw rijstijl geanalyseerd. Samen met een professional worden de camerabeelden en data-analyse besproken en leert men de verworven techniek beter onder de knie te krijgen en verder te vervolmaken.

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark voor zowel de beginners als de geroutineerde piloten.

Een bedrijfs-event ? Wij ontvangen uw genodigden op een professionele wijze. Samen met een vleugje autosport bezorgen wij hen de meest fantastische dag van hun leven en nog leerrijk ook. Dank zij uw bedrijf zal deze dag in geheugen gegrift blijven. Wij verzorgen niet enkel het sportieve gedeelte maar eveneens de catering, de multi-media omkadering, hospitality...kortom wij verzorgen uw evenement van A tot Z en zijn tijdens heel de dag uw fiere vertegenwoordigers.

Stefaan en zijn team heten u welkom.